Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)390g156kcal6.6g32g0.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)390g137kcal6.2g26.9g0.4g5.5g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g250g215kcal12.5g40g0.8g18.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g400g912kcal76g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g2839kcal202.6g197.8g139.2g48g
Valittu annoskoko1430g1420kcal101.3g98.9g69.6g24g
Annoskoko puolitettuna715g710kcal50.7g49.5g34.8g12g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791