Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 280g109kcal1.2g19g1.4g7.3g
Karpalo 290g94kcal1.3g10g2g9.6g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow140g476kcal16.8g98g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g1358kcal38.6g254g12.4g33.8g
Valittu annoskoko1410g679kcal19.3g127g6.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna705g340kcal9.7g63.5g3.1g8.5g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832