Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )500g1750kcal90g295g19.5g30g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3805g5822kcal403.6g600.8g193g62.2g
Valittu annoskoko1903g2911kcal201.8g300.4g96.5g31.1g
Annoskoko puolitettuna951g1455kcal100.9g150.2g48.3g15.6g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881