Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g21g69kcal3.3g12.9g0.4g1.2g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g32g29kcal6.3g0g0.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g11g6.8kcal0g1.7g0g0.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl21g25kcal0.7g0.7g2.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g21g13kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g283kcal21g32.4g7.4g3g
Valittu annoskoko105g142kcal10.5g16.2g3.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna53g71kcal5.3g8.1g1.9g0.8g
Arvot/100g100g134kcal10g15.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885