Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g250g824kcal40g154.9g5g15g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g380g342kcal75.9g0g4.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g137g82kcal0.5g20.5g0.1g1.9g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl250g300kcal8.5g9g25g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250g150kcal2.5g11.2g10g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2532g3396kcal254.8g391.2g90g36.8g
Valittu annoskoko1266g1698kcal127.4g195.6g45g18.4g
Annoskoko puolitettuna633g849kcal63.7g97.8g22.5g9.2g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885