Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g31g103kcal5g19.4g0.6g1.9g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g48g43kcal9.5g0g0.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g17g10kcal0.1g2.6g0g0.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g31g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g425kcal32g49g11.2g4.6g
Valittu annoskoko159g213kcal16g24.5g5.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna79g106kcal8g12.3g2.8g1.2g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885