Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g52g172kcal8.3g32.3g1g3.1g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g79g71kcal15.8g0g1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g29g17kcal0.1g4.3g0g0.4g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl52g63kcal1.8g1.9g5.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g52g31kcal0.5g2.3g2.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g707kcal53g81.6g18.6g7.6g
Valittu annoskoko264g354kcal26.5g40.8g9.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna132g177kcal13.3g20.4g4.7g1.9g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885