Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g63g206kcal10g38.8g1.3g3.8g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g95g86kcal19g0g1.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g34g21kcal0.1g5.1g0g0.5g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g850kcal63.6g98g22.6g9.4g
Valittu annoskoko317g425kcal31.8g49g11.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna158g212kcal15.9g24.5g5.7g2.4g
Arvot/100g100g134kcal10g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885