Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g73g240kcal11.7g45.2g1.5g4.4g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g111g100kcal22.1g0g1.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g40g24kcal0.2g6g0g0.6g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl73g87kcal2.5g2.6g7.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g73g44kcal0.7g3.3g2.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g990kcal74.4g114.2g26.2g10.8g
Valittu annoskoko369g495kcal37.2g57.1g13.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna185g248kcal18.6g28.6g6.6g2.7g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885