Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g83g275kcal13.3g51.6g1.7g5g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g127g114kcal25.3g0g1.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g46g27kcal0.2g6.8g0g0.6g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl83g100kcal2.8g3g8.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g83g50kcal0.8g3.7g3.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g1132kcal84.8g130.2g29.8g12.2g
Valittu annoskoko422g566kcal42.4g65.1g14.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna211g283kcal21.2g32.6g7.5g3.1g
Arvot/100g100g134kcal10g15.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885