Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g1000g3300kcal160g620g20g60g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g1520g1368kcal304g0g19.8g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g548g329kcal2.2g82.2g0.5g7.7g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1000g1200kcal34g36g100g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1000g600kcal10g45g40g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10136g13594kcal1020.4g1566.4g360.6g147.4g
Valittu annoskoko5068g6797kcal510.2g783.2g180.3g73.7g
Annoskoko puolitettuna2534g3398kcal255.1g391.6g90.2g36.9g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885