Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g10g34kcal1.7g6.5g0.2g0.6g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g16g14kcal3.2g0g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g5.7g3.4kcal0g0.9g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl10g13kcal0.4g0.4g1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g10g6.2kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g141kcal10.8g16.6g3.6g1.6g
Valittu annoskoko53g71kcal5.4g8.3g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal2.7g4.2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g134kcal10.2g15.7g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885