Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g104g344kcal16.7g64.5g2.1g6.2g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g158g142kcal31.6g0g2.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g57g34kcal0.2g8.6g0.1g0.8g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl104g125kcal3.5g3.7g10.4g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g104g63kcal1g4.7g4.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g1415kcal106g163g37.8g15.2g
Valittu annoskoko528g708kcal53g81.5g18.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna264g354kcal26.5g40.8g9.5g3.8g
Arvot/100g100g134kcal10g15.5g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885