Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g125g412kcal20g77.4g2.5g7.5g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g190g171kcal38g0g2.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g68g41kcal0.3g10.3g0.1g1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g125g75kcal1.2g5.6g5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1266g1698kcal127.4g195.6g45.2g18.4g
Valittu annoskoko633g849kcal63.7g97.8g22.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna317g425kcal31.9g48.9g11.3g4.6g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885