Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g146g481kcal23.3g90.3g2.9g8.7g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g222g199kcal44.3g0g2.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g80g48kcal0.3g12g0.1g1.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl146g175kcal5g5.2g14.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g146g87kcal1.5g6.6g5.8g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g1981kcal148.8g228.2g52.6g21.4g
Valittu annoskoko739g990kcal74.4g114.1g26.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna369g495kcal37.2g57.1g13.2g5.4g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885