Broilerpata

Ruskista broileri ja sipulit öljyssä.

Lisää joukkoon porkkanat, tomaatti sekä kesäkurpitsa.

Lisää vesi ja kiehauta 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 450g483kcal104.1g0g6.8g0g
Kesäporkkana (Pirkka)200g50kcal1.2g10.6g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g190g39kcal1.1g7.2g0.6g2.7g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g1637kcal220.8g55.6g57.2g10.6g
Valittu annoskoko1540g819kcal110.4g27.8g28.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna770g409kcal55.2g13.9g14.3g2.7g
Arvot/100g100g53kcal7.2g1.8g1.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130129