Broilerpata

Ruskista broileri ja sipulit öljyssä.

Lisää joukkoon porkkanat, tomaatti sekä kesäkurpitsa.

Lisää vesi ja kiehauta 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 225g241kcal52g0g3.4g0g
Kesäporkkana (Pirkka)100g25kcal0.6g5.3g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g95g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g818kcal110.4g28g28.6g5.4g
Valittu annoskoko769g409kcal55.2g14g14.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna385g204kcal27.6g7g7.2g1.4g
Arvot/100g100g53kcal7.2g1.8g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130129