Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g2.1g7.4kcal0.9g0.8g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai51g177kcal6.1g35.9g1.1g1.5g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 6.6g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Oivariini vähärasvainen0.6g3.1kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g405kcal15.8g75.4g3.6g8g
Valittu annoskoko117g203kcal7.9g37.7g1.8g4g
Annoskoko puolitettuna59g101kcal4g18.9g0.9g2g
Arvot/100g100g173kcal6.8g32.2g1.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590