Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai540g1890kcal64.8g383.4g11.3g16.2g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 70g160kcal9.3g10.8g3.1g26.2g
Oivariini vähärasvainen6g33kcal0.1g0.1g3.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g4324kcal168.2g806.2g38.6g84.8g
Valittu annoskoko1248g2162kcal84.1g403.1g19.3g42.4g
Annoskoko puolitettuna624g1081kcal42.1g201.6g9.7g21.2g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590