Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g2.4g8.7kcal1.1g1g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai59g207kcal7.1g41.9g1.2g1.8g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 7.7g18kcal1g1.2g0.3g2.9g
Oivariini vähärasvainen0.7g3.6kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g473kcal18.4g88.2g4g9.4g
Valittu annoskoko137g237kcal9.2g44.1g2g4.7g
Annoskoko puolitettuna68g118kcal4.6g22.1g1g2.4g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590