Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g2.7g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai68g236kcal8.1g47.9g1.4g2g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 8.7g20kcal1.2g1.3g0.4g3.3g
Oivariini vähärasvainen0.8g4.1kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g540kcal21g100.6g5g10.6g
Valittu annoskoko156g270kcal10.5g50.3g2.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna78g135kcal5.3g25.2g1.3g2.7g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590