Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g3.1g11kcal1.4g1.2g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai76g266kcal9.1g53.9g1.6g2.3g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.4g3.7g
Oivariini vähärasvainen0.8g4.6kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g608kcal23.6g113.2g5.4g12g
Valittu annoskoko175g304kcal11.8g56.6g2.7g6g
Annoskoko puolitettuna88g152kcal5.9g28.3g1.4g3g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590