Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g3.4g12kcal1.5g1.4g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai84g295kcal10.1g59.9g1.8g2.5g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 11g25kcal1.5g1.7g0.5g4.1g
Oivariini vähärasvainen0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g676kcal26.2g126g6.2g13.2g
Valittu annoskoko195g338kcal13.1g63g3.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna98g169kcal6.6g31.5g1.6g3.3g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590