Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g4.1g15kcal1.9g1.6g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai101g354kcal12.1g71.9g2.1g3g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 13g30kcal1.7g2g0.6g4.9g
Oivariini vähärasvainen1.1g6.2kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g811kcal31.4g151g7.2g15.8g
Valittu annoskoko234g405kcal15.7g75.5g3.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna117g203kcal7.9g37.8g1.8g4g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590