Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g4.8g17kcal2.2g1.9g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai118g413kcal14.2g83.9g2.5g3.5g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 15g35kcal2g2.4g0.7g5.7g
Oivariini vähärasvainen1.3g7.2kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g946kcal36.8g176.4g8.6g18.4g
Valittu annoskoko273g473kcal18.4g88.2g4.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna137g236kcal9.2g44.1g2.2g4.6g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590