Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai13g44kcal1.5g9g0.3g0.4g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 1.6g3.7kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Oivariini vähärasvainen0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g101kcal3.8g19g1g2g
Valittu annoskoko29g51kcal1.9g9.5g0.5g1g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal1g4.8g0.3g0.5g
Arvot/100g100g174kcal6.5g32.5g1.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590