Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai135g473kcal16.2g95.8g2.8g4g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 18g40kcal2.3g2.7g0.8g6.6g
Oivariini vähärasvainen1.5g8.3kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g1081kcal42g201.4g9.6g21.2g
Valittu annoskoko312g541kcal21g100.7g4.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna156g270kcal10.5g50.4g2.4g5.3g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590