Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g6.2g22kcal2.8g2.5g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai152g532kcal18.2g107.8g3.2g4.6g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 20g45kcal2.6g3g0.9g7.4g
Oivariini vähärasvainen1.7g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g1216kcal47.2g226.6g11g24g
Valittu annoskoko351g608kcal23.6g113.3g5.5g12g
Annoskoko puolitettuna176g304kcal11.8g56.7g2.8g6g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590