Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g6.9g25kcal3.1g2.7g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai169g591kcal20.2g119.8g3.5g5.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 22g50kcal2.9g3.4g1g8.2g
Oivariini vähärasvainen1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1351kcal52.4g251.8g12g26.6g
Valittu annoskoko390g676kcal26.2g125.9g6g13.3g
Annoskoko puolitettuna195g338kcal13.1g63g3g6.7g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590