Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g8.2g30kcal3.7g3.3g0.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai203g709kcal24.3g143.8g4.3g6.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 26g60kcal3.5g4g1.2g9.8g
Oivariini vähärasvainen2.3g12kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1621kcal63g302.2g14.8g31.8g
Valittu annoskoko468g811kcal31.5g151.1g7.4g15.9g
Annoskoko puolitettuna234g405kcal15.8g75.6g3.7g8g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590