Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g88g317kcal39.6g35.2g5.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2160g7560kcal259.2g1533.6g45.4g64.8g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 280g639kcal37.3g43.1g12.6g105g
Oivariini vähärasvainen24g132kcal0.2g0.2g14.4g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g17295kcal672.6g3224.2g155.4g339.6g
Valittu annoskoko4992g8648kcal336.3g1612.1g77.7g169.8g
Annoskoko puolitettuna2496g4324kcal168.2g806.1g38.9g84.9g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590