Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g10g35kcal4.3g3.8g0.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai236g827kcal28.3g167.7g5g7.1g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 31g70kcal4.1g4.7g1.4g11.5g
Oivariini vähärasvainen2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1892kcal73.4g352.4g17.2g37.2g
Valittu annoskoko546g946kcal36.7g176.2g8.6g18.6g
Annoskoko puolitettuna273g473kcal18.4g88.1g4.3g9.3g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590