Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1g3.7kcal0.5g0.4g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai25g89kcal3g18g0.5g0.8g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 3.3g7.5kcal0.4g0.5g0.1g1.2g
Oivariini vähärasvainen0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g203kcal7.8g37.8g1.8g4g
Valittu annoskoko59g101kcal3.9g18.9g0.9g2g
Annoskoko puolitettuna29g51kcal2g9.5g0.5g1g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590