Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g12g45kcal5.6g4.9g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai304g1063kcal36.4g215.7g6.4g9.1g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 39g90kcal5.2g6.1g1.8g14.8g
Oivariini vähärasvainen3.4g19kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g2432kcal94.4g453.4g21.8g47.8g
Valittu annoskoko702g1216kcal47.2g226.7g10.9g23.9g
Annoskoko puolitettuna351g608kcal23.6g113.4g5.5g12g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590