Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1.4g4.9kcal0.6g0.5g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai34g118kcal4g24g0.7g1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 4.4g10kcal0.6g0.7g0.2g1.6g
Oivariini vähärasvainen0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g270kcal10.4g50.4g2.4g5.2g
Valittu annoskoko78g135kcal5.2g25.2g1.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna39g68kcal2.6g12.6g0.6g1.3g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.5g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590