Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 250g60kcal4.5g5.5g0.8g5.8g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Broilerisuikale, keskiarvo 200g243kcal42.5g0g8g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%125g163kcal3.8g2.5g16.3g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl10g88kcal0g0g10g0g
Juustoraaste emmental punaleima75g293kcal21.7g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g2529kcal172.2g31.8g186.8g24.4g
Valittu annoskoko1010g1264kcal86.1g15.9g93.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna505g632kcal43.1g8g46.7g6.1g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937