Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 313g75kcal5.7g6.9g0.9g7.2g
Parsakaali brokkoli 313g110kcal14.5g6.1g0.9g7.8g
Broilerisuikale, keskiarvo 251g305kcal53.2g0g10g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%157g204kcal4.7g3.1g20.4g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g414kcal2.5g3.8g43.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl13g110kcal0g0g12.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima94g366kcal27.2g0g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2530g3167kcal215.6g39.8g233.4g30.4g
Valittu annoskoko1265g1584kcal107.8g19.9g116.7g15.2g
Annoskoko puolitettuna633g792kcal53.9g10g58.4g7.6g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937