Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 501g121kcal9.1g11g1.5g11.5g
Parsakaali brokkoli 501g176kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Broilerisuikale, keskiarvo 401g488kcal85.2g0g16g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%251g326kcal7.5g5g32.6g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g662kcal4g6g70.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl20g176kcal0g0g20g0g
Juustoraaste emmental punaleima150g586kcal43.6g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4048g5067kcal345g63.6g373.6g48.6g
Valittu annoskoko2024g2534kcal172.5g31.8g186.8g24.3g
Annoskoko puolitettuna1012g1267kcal86.3g15.9g93.4g12.2g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937