Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Broilerisuikale, keskiarvo 50g61kcal10.6g0g2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima19g73kcal5.4g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g634kcal42.8g8g46.8g6g
Valittu annoskoko253g317kcal21.4g4g23.4g3g
Annoskoko puolitettuna127g158kcal10.7g2g11.7g1.5g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937