Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 626g151kcal11.3g13.8g1.9g14.4g
Parsakaali brokkoli 626g220kcal28.9g12.2g1.9g15.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 501g610kcal106.5g0g20g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%313g407kcal9.4g6.3g40.7g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 251g827kcal5g7.5g87.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl25g220kcal0g0g25g0g
Juustoraaste emmental punaleima188g733kcal54.5g0g56.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5060g6334kcal431.2g79.6g467.2g60.8g
Valittu annoskoko2530g3167kcal215.6g39.8g233.6g30.4g
Annoskoko puolitettuna1265g1584kcal107.8g19.9g116.8g15.2g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937