Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1000g241kcal18.1g22g3g23g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Broilerisuikale, keskiarvo 800g974kcal170g0g32g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%500g650kcal15g10g65g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl40g352kcal0g0g40g0g
Juustoraaste emmental punaleima300g1170kcal87g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g10115kcal688.6g127g746g97g
Valittu annoskoko4040g5057kcal344.3g63.5g373g48.5g
Annoskoko puolitettuna2020g2529kcal172.2g31.8g186.5g24.3g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937