Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 188g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 150g183kcal31.9g0g6g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%94g122kcal2.8g1.9g12.2g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima56g220kcal16.3g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1518g1900kcal129.2g24g140.2g18.2g
Valittu annoskoko759g950kcal64.6g12g70.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna380g475kcal32.3g6g35.1g4.6g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937