Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 268g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g223g641kcal7.4g151.8g0.4g19g
Sokeri 268g1088kcal0g267.7g0g0g
Voi 179g1296kcal2.1g0.7g145.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)98g124kcal10.8g0.3g8.8g0g
Leivinjauhe 4.5g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g6340kcal41g851.4g308.8g38g
Valittu annoskoko1044g3170kcal20.5g425.7g154.4g19g
Annoskoko puolitettuna522g1585kcal10.3g212.9g77.2g9.5g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161