Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g25g71kcal0.8g16.9g0g2.1g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Voi 20g144kcal0.2g0.1g16.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g705kcal4.4g94.6g34.2g4.2g
Valittu annoskoko116g352kcal2.2g47.3g17.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna58g176kcal1.1g23.7g8.6g1.1g
Arvot/100g100g304kcal1.9g40.8g14.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161