Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g31g89kcal1g21.1g0.1g2.6g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Voi 25g180kcal0.3g0.1g20.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g881kcal5.6g118.2g43g5.2g
Valittu annoskoko145g440kcal2.8g59.1g21.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna73g220kcal1.4g29.6g10.8g1.3g
Arvot/100g100g304kcal1.9g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161