Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g37g107kcal1.2g25.3g0.1g3.2g
Sokeri 45g181kcal0g44.6g0g0g
Voi 30g216kcal0.4g0.1g24.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g21kcal1.8g0g1.5g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g1056kcal6.8g141.8g51.6g6.4g
Valittu annoskoko174g528kcal3.4g70.9g25.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna87g264kcal1.7g35.5g12.9g1.6g
Arvot/100g100g303kcal2g40.7g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161