Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g43g125kcal1.4g29.5g0.1g3.7g
Sokeri 52g212kcal0g52g0g0g
Voi 35g252kcal0.4g0.1g28.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g1233kcal7.8g165.4g60g7.4g
Valittu annoskoko203g616kcal3.9g82.7g30g3.7g
Annoskoko puolitettuna102g308kcal2g41.4g15g1.9g
Arvot/100g100g304kcal1.9g40.7g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161