Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g50g142kcal1.6g33.7g0.1g4.2g
Sokeri 60g242kcal0g59.5g0g0g
Voi 40g288kcal0.5g0.2g32.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g1409kcal9.2g189.4g68.8g8.4g
Valittu annoskoko232g704kcal4.6g94.7g34.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna116g352kcal2.3g47.4g17.2g2.1g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161