Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g74g214kcal2.5g50.6g0.1g6.3g
Sokeri 89g363kcal0g89.2g0g0g
Voi 60g432kcal0.7g0.2g48.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)33g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g2113kcal13.8g283.8g102.8g12.6g
Valittu annoskoko348g1057kcal6.9g141.9g51.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna174g528kcal3.5g71g25.7g3.2g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161