Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 119g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g99g285kcal3.3g67.5g0.2g8.4g
Sokeri 119g483kcal0g119g0g0g
Voi 79g576kcal0.9g0.3g64.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g2818kcal18.2g378.6g137.2g16.8g
Valittu annoskoko464g1409kcal9.1g189.3g68.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna232g705kcal4.6g94.7g34.3g4.2g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161